Izvor:
08.03.2017 u 04:08
0

OVO JE MONSTRUM (19) KOJI KASAPI LJUDE PO NEMAČKOJ: Dečak (9) mu je bio prva žrtva! (video)

Policija u Nemačkoj pokušava da pronađe Marsela Hesea (19) koji je u begu, a koji je posle devetogodišnjeg dečaka ubio i svoju drugu žrtvu.

Marsel je osumnjičen da je ubio dečaka (9) koji je živeo u njegovom komšiluku, a sada se sumnja da je ubio i ženu. Hese je na Darknetu, skrivenom delu interneta, najavio ubistvo dečaka, a posle zločina objavio šokantan video i fotografije. Iako policija nije rekla što je snimio, pretpostavlja se da je snimio kako ubija dete. Na fotografijama pozira s krvavim nožem.

On je pre ubistva napisao da je toliko pijan da jedva da može da hoda. Onda je čet sagovorniku rekao da će da napravi nešto zbog čega bi mogao da ode u zatvor. Onda je nestao sa mreže i nije ga bilo 31 minut. U to je vreme verovatno je ubio dečaka.Posle zločina se pohvalio fotografijama i videom, a šta je na videu policija zasad ne otkriva. Na fotografijama se vidi krvavi nož i Marsel koji se smeje. Ovaj monstrum nije pokazao nikakvo kajanje već je poručio da bi mogao da još nekoga da ubije.

Posle ubistva je pobegao, a policija je u ponedeljak našla leš dečaka koji je bio na smrt izboden.Hororu tu nije kraj. U utorak popodne objavio na četu: "Isekao sam ruku dok sam se borio sa zveri od 120 kilograma. Jače se odupirala nego dete. iz nje sam izvukao podatke o banci, kompjuteru, telefonu i zato ne smem da objavim njeno ime", objavila je nemačka policija, piše Bild.

Policija sada istražuje da li postoji žena koja je nestala u utorak i s čijeg je računa neko podizao novac. Sumnja se da je drugo ubistvo počinjeno u krugu od najviše 80 kilometara od Hernea. Policija je pod pritiskom i pokušava da pronađe mladić i moli građane za pomoć istovremeno ih upozoravajući da je Hese opasan i naoružan.

Traže ga helikopterom, sa psima i provjeravaju njegove kontakte na Fejsbuku. Boje se da je naoružan i jako opasan. On je nezaposlen, svedoci su ispričali da je bio povučen i sramežljiv.

Kurir
Foto: Facebook/Printscreen
Video: Youtube/ WEISSE WOLFE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter