Izvor: HappyBSC
04.12.2020 u 14:28
0

POTRESNA ISPOVEST MEGA ZVEZDE: Otac me je napustio, prodavao sam voće na gajbicama da bih preživeo (SPECIJAL u 21.55)

Večeras na televiziji Happy u emisiji “Specijal” imaćete priliku da čujete ekskluzivnu ispovest nekadašnje  zvezde grupe “Južni vetar” Ivana Kukolja.

Kuki je u razgovoru sa voditeljem Urošem Božićem otkrio detalje svog odrastanja koje nije bilo ni malo lako.

– Majka me je rodila na mostu, sa njom sam odrastao. Otac me je napustio kao dete od osam meseci i ja ga nisam video nikada – započeo je Kuki svoju potresnu ispovest.

Zbog teške finansijske situacije prodavao je knjige i voće na ulici u Borči, a posle jednog napornog dana svratio je u kafanu gde su ga nagovorili da peva. Nakon toga njegova karijera krenula je vrtoglavim usponom i snimio je čak 14 albuma!

SVE O SPORTU

SVE JE SPREMNO ZA MEĐUNARODNI SPEKTAKL: Kup nacija u Novom Sadu!

SAOPŠTENJE UEFE: Srbija bez predstavnika u Ligi Evrope sledeće sezone

STIŽE NAPADAČ U REDOVE CRNO-BELIH: Partizan dovodi pojačanje iz Superlige?

ODLOŽEN MEČ RUKOMETAŠICA NA EP: Korona u našim redovima!

Ne propustite emisiju u kojoj otkrivamo teške trenutke Ivana Kukolja i približavamo vam njegov život na potpuno drugačiji način. 

 Detalje ove potresne i zanimljive price, pogledajte večeras od 21.55 sati, ekskluzivno na Happy televiziji!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter