Izvor: blic.rs
26.12.2023 u 07:11
0

PROLEĆE U DECEMBRU: Uživajte u toplim danima… sledi PREOKRET

U Srbiji ujutru ponegde slab mraz, a po kotlinama, dolinama reka i visoravnima jugozapadne i južne Srbije magla.

Tokom dana pretežno sunčano i natprosečno toplo, u Vojvodini uz umerenu dnevnu oblačnost.

Vetar slab do umeren, zapadni i jugozapadni, na istoku posle podne i uveče u pojačanju. Najniža temperatura od -1 do 7, a najviša od 12 do 17 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vreme u Beogradu

SAMO NE BEŽITE: Ovo su pravila ponašanja u slučaju zemljotresa

U Beogradu pretežno sunčano i relativno toplo. Vetar slab, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 7, a najviša oko 14 stepeni Celzijusa.

Vreme narednih dana

U Srbiji u narednih sedam dana, do 2. januara, ujutru u nizijama, po kotlinama i rečnim dolinama magla, a danju suvo sa sunčanim periodima i dnevnom temperaturom znatno iznad proseka za ovaj period godine, osim u nižim predelima gde se magla duže zadrži.

U nedelju, 31. decembra, na severu, a u toku noći ka ponedeljku i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom i padom temperature, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.

U utorak oblačno i hladno, sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter