Izvor: Tanjug
25.12.2023 u 07:16
0

PROLEĆNE TEMPERATURE U SRBIJI: Evo šta nas čeka u novogodišnjoj noći

Danas će biti naprosečno toplo vreme u Srbiji.

Kakvo nas vreme očekuje danas pogledajte u novoj prognozi RHMZ za Srbiju.

U Srbiji danas ujutru po kotlinama, dolinama reka i visoravnima jugozapadne i južne Srbije magla, koja će se ponegde zadržati i pre podne, a u ostalim krajevima pretežno sunčano i natprosečno toplo.

Najniža temperatura od 0 do 9, a najviša od 12 na jugu i jugoistoku do 20 stepeni na istoku Srbije, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

Vetar slab do umeren, na istoku Srbije povremeno i jak zapadni i jugozapadni, posle podne u slabljenju.

U Beogradu pretežno sunčano i natprosečno toplo. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 6 do 9, a najviša od 17 do 19 stepeni Celzijusa.

U Srbiji do 1. januara 2024, ujutru u nizijama, po kotlinama i rečnim dolinama magla, a danju suvo sa sunčanim periodima i dnevnom temperaturom znatno iznad proseka za ovaj period godine, osim u nižim predelima gde se magla duže zadrži.

U subotu, 30. decembra, na severu, a u nedelju, 31. decembra i u ponedeljak 1. januara i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, prenosi Tanjug,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter