Izvor: Alo.rs
30.01.2024 u 23:29
0

RHMZ IZDAO NAJNOVIJE SAOPŠTENJE: Sledi neočekivani preokret, spremite se

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je najnovije saopštenje.

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK: Pretežno sunčano, do 9 stepeni

Kako su iz RHMZ-a najavili, u Srbiji će u sredu i četvrtak biti slab jutarnji mraz umerenog intenziteta i temperatura od -8 do -1 stepen, a onda će doći do porasta jutarnjih, a od subote i dnevnih temperatura.

– Slab jutarnji mraz umerenog intenziteta u većem delu Srbije od -8 do -1 °S očekuje se još u sredu i četvrtak ujutro (31.01 – 01.02.), a zatim će doći do porasta jutarnjih, a od subote (03.02.) i dnevnih temperatura. Po kotlinama i dolinama reka, kao i lokalno u nižim predelima kratkotrajna magla – navodi se u RHMZ njavi.

U prvoj dekadi februara natprosečno toplo, a kratkotrajne padavine očekuju se najpre u četvrtak uveče (01.02.) na severu Srbije, u toku noći i u petak (02.02.) ponegde i u ostalim krajevima (uz malo snega u planinskim predelima).

Za vikend suvo, a kratkotrajna kiša ponovo će padati u ponedeljak samo na severoistoku zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter