Izvor:
24.01.2018 u 02:26
0

STEFANOVIĆ POSETIO SOPOT: Važno je da se kontinuirano ulaže u bolji život građana!

Predsednik Gradskog odbora SNS u Beogradu Nebojša Stefanović posetio je danas pet porodica na teritoriji opštine Sopot i tom prilikom poručio da je veoma važno da se kontinuirano ulaže u bolji život građana, od najmlađih do najstarijih.

Istakao je da svaka opština može da se izgradi u mesto gde ljudi žele da žive i rade za svoju porodicu i državu.

Stefanović je ukazao na znacaj direktnog kontakta i razgovora sa građanima.

Smatra da takav vid komunikacije garantuje najbolji uvid u njihove potrebe i naglašava da je briga o ljudima prioritet Vlade Srbije.

"Uvek je dobro čuti šta građani misle, čak i kad to nije nešto dobro, kad je u pitanju i kritika, ali kad vidite da imaju nadu i želju da se nešto uradi, onda je to veoma dobra stvar", rekao je Stefanović.

On je izrazio zadovoljstvo što je tokom razgovora čuo da su građani zainteresovni za dodatne kulturne sadržaje i više ulaganja u nauku i stipendiranje mladih, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter