Izvor: ALO
14.04.2024 u 07:31
0

STIŽE VREMENSKI ROLERKOSTER: Posle najtoplijeg dana u godini dolaze zahlađenje, pljuskovi i SNEG

Vreme će, prema prognozi RHMZ, biti pretežno sunčano i veoma toplo uz slab, promenljiv vetar

Najniža temperatura biće od 6 do 14 °C, a najviša dnevna od 28 do 32 °C.

I u Beogradu se očekuju iste vremenske prilike. Biće pretežno sunčano i veoma toplo uz slab, promenljiv vetar.Očekuje se da će najniža temperatura biti od 9 do 14 °C, a najviša dnevna oko 31 °C.

Prema prognozi RHMZ, u ponedeljak će takođe biti pretežno sunčano i veoma toplo uz pojačan jugozapadni vetar.U utorak, 16. aprila, nastupiće postepena promena vremena: pre podne biće pretežno sunčano, a u drugom delu dana očekuje se postepeno naoblačenje mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

 

RUSKINJA STRAŽI STAN U BEOGRADU: Spremna da plati čak 1.500 evra, ali ima jedan uslov

 

Duvaće umeren i jak, na planinama i olujni jugozapadni vetar koji će na severu Srbije biti u skretanju na severozapadni.

Dnevna temperatura biće u postepenom padu i kretaće se od 23 na severozapadu do 30 °C na istoku i jugoistoku zemlje.

Od srede, 17. aprila, očekuje se osetno hladnije vreme sa čestom pojavom kiše i lokalnih pljuskova koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom, dok će na planinama padati sneg.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter