Izvor: Nezavisne
16.06.2020 u 11:01
0

SUKOB KINESKE I INDIJSKE VOJSKE, TROJE MRTVIH

Indijski oficir i dva vojnika poginuli su u ponedeljak uveče u sukobu sa kineskom vojskom, saopštila je vojska te zemlje.

Sukob indijske i kineske vojske se dogodio duž linije razgraničenja u regionu Ladak, tokom pojačanih tenzija zbog spora oko granice između dve zemlje.

OVO MORATE PROČITATI

DR STEVANOVIĆ U „ĆIRILICI“ OTKRIO TAJNE KORONE: Ovo je najvažniji simptom kod asimptomatskih slučajeva!

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ U „ĆIRILICI“ O RADU VLADE I IZBORIMA: Ovo više nije ista zemlja!

RITUALNO SAMOUBISTVO Psihijatri: Violeta je dva puta zarila nož u srce i time je poslala jasnu poruku

SNAŽNO NEVREME U TRSTENIKU Bujice nosile automobile, voda prodrla u kuće (VIDEO)

DANAS SE OČEKUJE GARANCIJA GRČKE DA ĆE SRBIMA BITI DOZVOLJEN ULAZAK

„Tokom procesa deeskalacije u Dolini Galvan, sinoć je došlo do nasilnog obračuna, u kojem je bilo žrtava. Na indijskoj strani, stradali su oficir i dva vojnika. Visoki vojni zvaničnici obe strane sastali su se na mestu sukoba kako bi ublažiti situaciju „, rekao je portparol indijske vojske.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

SVET NA IVICI NOVOG RATA! Dignuta u vazduh kancelarija za vezu!

ZARAĐUJU NA GRBAČI NARODA Estrada digla cene posle korone

RECEPTI NAŠIH BAKA: ZLATIBORSKI UŠTIPCI, uz stari sir ili dobro društvo!

REČI KOJE SU POGODILE BALKAN U SRCE: ĐOKOVIĆU, OPROSTI!

Situacija na ovom području pogoršala se 5. i 6. maja, kada je došlo do sukoba 250 kineskih i indijskih vojnika. Sličan incident ponovio se i 9. maja.

Granični spor Indije i Kine traje decenijama i uključuje 3.488 kilometara dugu demarkacionu liniju, formiranu nakon rata dve zemlje šezdesetih godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter