Izvor: Informer
20.09.2023 u 08:21
2

„SVE BI BILO GOTOVO ZA 15 MINUTA“: Šta je LAZANSKI PREDVIDEO u slučaju da NATO ISPROVOCIRA RUSIJU?!?

Vojni komentator Miroslav Lazanski, koji je preminuo pre dve godine, upozorio je 2018. godine da je NATO sa antiraketama u Rumuniji i Poljskoj na šest minuta leta rakete do Kremlja.

On je podsetio da je velika Kubanska raketna kriza izbila upravo zbog slične situacije, kada je svet bio na ivici III svetskog rata zbog toga što je SSSR instalirao nuklearne rakete na Kubi, kao odgovor na raspoređivanje američkih raketa u Turskoj.

– Ista ta stvar se sad ponavlja sa raketama u Rumuniji i Poljskoj – govorio je Lazanski.

Iako su to defanzivne rakete, one se za 15 minuta zamene sa ofanzivnim raketama, objasnio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„SVE BI BILO GOTOVO ZA 15 MINUTA“: Šta je LAZANSKI PREDVIDEO u slučaju da NATO ISPROVOCIRA RUSIJU?!?”

  1. Da je živ Laza ,krstio bi se kad bi čuo pojedine analitičare i vojno političke komentatore,bruka kako ljudi lupaju i recite ju monolog o zlim Rusima. Dijagnoza Obradović ev .sindrom sa Stokovićevim poremećajem. Što neko ne pozove ove nevladine zapadne spavače,sami su se otkrili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter