Izvor:
04.12.2016 u 23:26
0

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU: Najmanje 11 poginulih, među njima devetoro dece!

Najmanje 11 osoba, među kojima devetoro dece, poginulo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u istočnom Sibiru.

Do sudara kamiona, dva putnička automobila i autobusa sa 32 putnika, došlo je na auto-putu između Hanti-Mansijska i Tjumenja, javlja AFP.

– Jedaest osoba, uključujući devetoro dece, poginulo je na licu mesta, a 21 lice je preneto u bolnicu – u Hanti-Mansijsku, izjavili su predstavnici policije.

AP je javio da su u autobusu bili članovi dečjeg akrobatskog tima, koji su se vraćali kući sa takmičenja u Hanti-Mansijsku.

Kako je saopštila policija, veruje se da je do nesreće došlo kada je vozač autobusa izgubio kontrolu nad svojim vozilom i prešao u suprotnu traku.

Kao uzrok nesreće, ne isključuje se, međutim, ni slaba vidljivost i "teški" vremenski uslovi, pošto se u tom delu Sibira temperature trenutno spuštaju do minus 17 C.

Prošle godine je u saobraćajnim nesrećama u Rusiji poginulo više od 23.000 ljudi.

Rusija ima jednu od najvećih stopa smrtnosti u saobraćajnim nesrećama, pre svega zbog upotrebe alkohola, slabih puteva i zato što vozači ne poštuju propise, navodi AFP.

Tanjug
Foto: Twitter/CDM

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter