Izvor:
18.06.2017 u 22:17
0

TRAMP BESAN: Istraga protiv mene je LOV NA VEŠTICE!

Predsednik SAD Donald Tramp tvrdi da se protiv njega vodi "lov na veštice", uprkos tome što mu advokat iz njegovog pravnog tima govori da nije pod krivičnom istragom zbog navodnog ruskog mešanja u predsedničke izbore u SAD 2016. godine.

– Pod istragom sam zato što sam otpustio direktora FBI Džejmsa Komija, a istragu vodi čovek koji mi je rekao da ga otpustim! Lov na veštice – napisao je Tramp na Tviteru.

Advokat iz Trampovog pravnog tima je rekao da je tramp pisao o navodima o istrazi, ne o istrazi koja je zapravo počela, jer je kontradiktornom porukom na Tviteru naizlged potvrdio da ja lično pod istragom zbog ometanja pravde, navodi AP.

– Predsednikov tvit je odgovor anonimnim izvorima koji su navodno dali informacije Vašington postu – rekao je Sekulov, dodavši da se Tramp ne plaši istrage, da nema istrage i da predsednik SAD nije pod istragom.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter