Izvor: Tanjug
02.07.2020 u 13:59
0

U KC Niš 74 obolelih od korone, jedna osoba preminula

U niškom Kliničkom centru trenutno je smešteno 74 pacijenta zaraženih kovid virusom, a jedna osoba je za poslednja 24 sata preminula.

Vladan Ćosić, zamenik direktora KC rekao je da se u ovoj ustanovi leči i petoro dece, a isti broj pacijenata se nalazi na mehaničkoj ventilaciji.

Nikola Milenković, šef trijažne službe je rekao na današnjoj konferenciji za novinare da za sada nema potrebe za uvođenjem vanredne situacije.

– Mi trenutno imamo 141 ležećeg pacijenta, a kod 74 je potvrđen virus. Pet pacijenata koji su na mehaničkoj ventilaciji su u izuzetno teškom stanju. Oni se nalaze pod dvadesetčetvoročasovnim nadzorom. Situacija sa širenjem kovid virusa je pod kontrolom. Trenutno imamo 13 lekara i sedam medicinskih sestara zaraženih korona virusom – rekao je Ćosić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter