Izvor:
05.12.2019 u 17:11
0

UBLJANIN NA DRUGOM MESTU MEĐU ALKOHOLISANIM REKORDERIMA: Uhvaćena sa 3,24 PROMILA i to nije SVE!

Ubljanina Z. N. saobraćajna policija zatekla je za volanom sa čak 3,24 promila alkohola u krvi i bez važeće vozačke dozvole, zbog čega je automatski sproveden u zatvor na 30 dana i dodatno kažnjen sa više od 200.000 dinara.

Teško alkoholisanog vozača, koga izmerenih 3,24 primila alkohola u krvi svrstava među neslavne rekordere pijanih za volanom, saobraćajna policija zaustavila je na području Uba. Najpre je odveden na trežnjenje u policijsku stanicu, a potom po skraćenom postupku sproveden sudiji za prekršaje u Valjevu, koji ga je kaznio sa 30 dana zatvora u koji je momentalno sproveden, kao i novčanom kaznom od 220.000 dinara.

Sem zbog pijanstva u vožnji, Z. N. odgovara i zbog nevažeće vozačke dozvole, koja mu je prethodno poništena zbog maksimalnog broja kaznenih poena, a na novo polaganje vozačkog ispita nije ni išao.

Izvor: Blic.rs
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter