Izvor: BSC HAPPY/KURIR
28.12.2023 u 21:43
0

UČENIKU IZVADILI SLEZINU! Stravičan slučaj vršnjačkog nasilja u Šapcu!

U Mačvanskoj srednjoj školi u Bogatiću desilo se brutalno vršnjačko nasilje, nakon kog je jednom dečaku izvađena slezina!

– U jednoj od učionica dva đaka su se pobila. Tuča je izbila tokom pauze jer je jedan od njih, onaj koji je teško povređen, podigao noge na sto. Ovaj drugi govorio mu je da ih spusti, ali on nije hteo. Počeli su da se biju. Tako žestoko da je jednom pukla slezina! Pošto se to desilo u učionici školski policajac nije mogao brzo da odreaguje – otkriva izvor i dodaje da je neko iz škole odmah pozvao majku dečaka koji je pretukao drugog.

– Bogatić je malo mesto, brzo je stigla. Povređeni dečak žalio se na bolove u stomaku. Ta majka mu je rekla da će platiti koliko god bude trebalo za oporavak i obeštećenje samo da ne prijavi njenog sina i da kaže svima da je pao! Odveli su ga u Dom zdravlja. Dečak je tamo ispričao da je pao, ali je lekar bio sumnjičav i počeo je da ga priteže pitanjima. Učenik je onda priznao. Hitno je prevezen u šabačku bolnicu, konstatovane su povrede slezine i operisan je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter