Izvor: Tanjug
19.02.2023 u 13:52
0

„UČINIĆEMO SVE ŠTO MOŽEMO DA SE PROBLEMI REŠE“ Brnabić razgovarala sa stanovnicima Ripnja

Brnabić je istakla da će predstavnici Saveta za komunalna pitanja i saobraćaj Gradskog odbora SNS odmah obići to naselje.

Poverenica SNS za grad Beograd Ana Brnabić razgovarala je danas sa stanovnicima Ripnja o problemima sa kojima se susreću i rekla da će biti učinjeno sve što je moguće da oni budu rešeni.

Brnabić je istakla da će predstavnici Saveta za komunalna pitanja i saobraćaj Gradskog odbora SNS odmah obići to naselje kako bi se utvrdilo gde i kako može da se pomogne.

PREMIJERKA BRNABIĆ I DELEGACIJA PARLAMENTARNE GRUPE BUNDESTAGA: Razgovori o bilateralnim odnosima, evropskom putu Srbije, regionalnoj saradnji i dijalogu Beograda i Prištine

– Sada će odmah predstavnici Saveta za komunalna pitanja i za saobraćaj da obiđu sva ta naselja i da vide šta je to što možemo da uradimo i koji su problemi koji postoje, ali i kako bi uputili i svim relevantnim institucijama i pitanja i predloge šta treba da se reši – rekla je Brnabić.

Ona je navela da su građani Ripnja izneli probleme sa putnom infrastrukturom, zatim kanalizacijom, ali i odvoženjem smeća.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter