Izvor:
05.01.2018 u 19:08
0

UŽAS U AFRICI: Krokodili napali turiste, jedan čovek preminuo žena povređena!

Turista star 90 godina je umro, a jedna žena je povređena kada su ih krokodili napali dok su bili u gumenom čamcu u Nacionalnom parku Matopos u Zimbabveu, saopštili su danas zvaničnici.

Džon Boumen (90) i Rozmeri Mičel (65) bili su u čamcu u blizini brane Mpopoma, na mestu koje je poznato po krokodilima, u trenutku kada se dogodio napad.

Oboje turista su državljani Zimbabvea.

Krokodili su napadali čamac dok ga nisu probušili. Kada su rendžeri iz parka stigli do brane, videli su da su turisti u nevolji i požurili da im pomognu, pucajući na krokodile.

Povređeni muškarac umro je pre nego što je stigao do bolnice, a žena je zadobila povrede opasne po život i nalazi se na odeljenju za intenzivnu negu.

Napadi krokodila u ruralnim delovima Afrike česti su južno od ekvatora, naročito u ovo doba godine, kada ženke legu jaja i napuštaju gnezda nakon što nisu jele tri meseca, ali ostaju u blizini da ih brane.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter