Izvor:
24.05.2019 u 10:51
0

UZUNOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS O NEDAVNOM „INCIDENTU“: „Nisam fizički nasrnuo na balerinu, nakon što me je pljunula u uvo glasno pričajući, blago sam je odgurnuo…“! (VIDEO)

Proslavljeni glumac Tanasije Uzunović nedavno je morao da razgovara sa policijom zbog navodnog incidenta u klubu Narodnog pozorišta. On je, kako su pisali mediji, navodno udario balerinu tog pozorišta, ujedno i vlasnicu kafea.

Povodom raznoraznih spekulacija, poznati glumac, otvorio je dušu specijalno za Happytv.rs i ispričao šta se zaista desilo u klubu Narodnog pozorišta.

– Rekli su mi da slave prijem Baletskog ansambla u Narodno pozorište, to su bili verovatno novi ljudi. Gužva, kakofonija, zamolim: 'Možete malo da smanjite muziku?', gledali su me kao da sam pao s Marsa… Ako hoćete takvo slavlje, onda se iznajmljuju kafići, splavovi – objasnio je Uzunović.

Kasnije uveče, igrao je u predstavi "Put u Damask" i kaže i da se za vreme izvođenja, čula muzika iz kluba.

– Mislio sam da su prestali, slavili su od pet po podne. Posle predstave sam se opet popeo, oni su i dalje slavili – rekao je i dodao da nisu ni najavili takvu vrstu slavlja.

– Zamolio sam opet kelnericu da kaže da se malo utiša muzika, ona mi je rekla: 'Kažite gazdarici'" – kazao je i da je i nju zamolio da se utiša muzika, kao i da ga je ona upitala zašto.

– Slušaj ti, ja plaćam Narodnom pozorištu toliko koliko ti nisi u životu zaradio, niti ćeš moći. Ovo je moje i mogu ovde da radim šta hoću – rekla je unoseći mi se u lice… Ja je jesam odgurnuo jer mi se unosila u uvo, ali je nisam udario. To je čista laž – kategoričan je Uzunović.

Šta je sve ispričao proslavljeni glumac, možete čuti u snimku dostupnom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter