Izvor: TV Most/Happy BSC
17.01.2023 u 11:42
0

VAŠA SRBIJA JE UVEK UZ VAS, EMOTIVAN GEST: Delegacija HO „Srpska solidarnost“ posetila Stefana i Miloša Stojanovića! (FOTO)

Mali gest, a značenje veliko, Delegacija HO "Srpska solidarnost" posetila Stefana i Miloša Stojanovića.

Humanitarna organizacija „Srpska solidarnost“ obišla je Stefana i Miloša Stojanović iz Gotovuše, koji su za Badnji dan ranjeni iz vatrenog oružija kada su se vraćali iz Badnjaka, i uručili im prigodne poklone.

Stefana i Miloša obradovali su članovi humanitarne organizacije „SO“, njihova poseta izmamila je osmehe mladićima sa Kosova i Metohije. Ujedno, ovakav gest pokazatelj je da je Srbija bila i uvek će biti uz narod sa KiM.

Stefan i Miloš na poklon su dobili dresove sa posvetom i potpisom, dar reprezentativnca i košarkaša Nemanje Nedovića kao i majice, šolje i državnu zastavu Republike Srbije.

Pokloni su samo mali znak pažnje, a suština je pak znatno veća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Nakon oporavka, Stefan i Miloš, u organizaciji Nemanje Nedovića, Košarkaškog kluba „Crvena zvezda“ i naše humanitarne organizacije biće gosti na nekoj od evroligaških utakmica u Beogradu, rekao je Branko Antić iz humanitarne organizacije „Srpska solidarnost“.

HO Srpska solidarnost
HO Srpska solidarnost
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter