Izvor: Kurir.rs
15.01.2023 u 11:13
0

PRIZOR PUN EMOCIJA TERA SUZE NA OČI: Drugari s trobojkom dočekali dečaka ranjenog na Badnji dan kod Štrpca! (VIDEO)

Dečak Stefan Stojanović (11) kog je pripadnik tzv. kosovskih bezbednosnih snaga Azem Kurtaj (33) ranio iz pištolja na Badnji dan dok je mališan nosio badnjak u Gotovuši kod Štrpca, pušten je u petak, na dan dočeka Srpske nove godine, iz bolnice u Gračanici, gde se oporavljao od povreda.

– Uzbuđeni smo, puna nam je kuća gostiju i članova porodice, svi slavimo… Ne mogu da vam opišem ni moju, a kamoli Stefanovu sreću što se vratio kući. Bukvalno smo se svi samo grlili i plakali kad je došao. On je toliko želeo da se vrati kući, a mi smo radosni samo što nam je živ stigao. Stefan će biti na kućnoj nezi, zdravstveno se oseća dobro, rana polako zaceljuje… Ali čeka ga još mnogo previjanja i biće to dug oporavak, rekla je majka malog dečaka, Zorica Stojanović.

RANJENI DEČAK IZ ŠTRPCA IZAŠAO IZ BOLNICE: Mali Stefan pušten na kućno lečenje

On je skroman dečko, pričao je samo da je zahvalan bogu što je ostao živ, a mi samo želimo da bude zdrav. Hvala svima koji su nam pomogli – rekla je u petak mama Zorica Stojanović za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Stefko, kako ga drugari zovu, nije mogao ni da pretpostavi kakav su mu doček priredili uz srpsku trobojku i skandiranje po povratku iz bolnice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter