Izvor: Tanjug
17.01.2023 u 12:03
0

Gardisti i vojnici plivaće za Bogojavljenski krst na Sava promenadi

Na Bogojavljenje, u četvrtak 19. januara vojnici i gardisti će na Sava promenadi plivati za Časni krst, saopštila je Turistička organizacija Beograda (TOB) i navela da će u programu koji će biti upriličen učestvovati i kulturno-umetnička društva iz Kosovske Mitrovice i Zvečana.

VAŠA SRBIJA JE UVEK UZ VAS, EMOTIVAN GEST: Delegacija HO „Srpska solidarnost“ posetila Stefana i Miloša Stojanovića! (FOTO)

Iz TOB-a, kao posebnu atrakciju na ovom događaju najavljuju ratni brod koji će sa Ušća doploviti do Sava promenade.

Podsećaju da je prošle godine prva do krsta doplivala Marija Stefanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter