Izvor: BSC Happy
15.01.2024 u 10:40
1

VLADIMIR LUČIĆ ZA HAPPY TV: „Problem na KiM će biti uspešno rešen, krenuli smo u snažnu odbranu“

Direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić u najgledanijem jutru u Srbiji.

Gost emisije „Dobro jutro Srbijo“ na Hepi televiziji bio je generalni direktor Telekom Srbija – Vladimir Lučić.

Direktor Telekoma imao je uspešan sastanak u Stejt Departmentu, ovom prilikom govorio je o pitanjima o kojima je bilo reči na sastanku, jedno od glavnih jeste poslovanje Telekoma na Kosovu i Metohiji.

VLADIMIR LUČIĆ ZA HAPPY TV: „Ubedljivo najbolja godina u istoriji postojanja Telekom kompanije“

– Bio sam dva dana u Vašingtonu, imali smo više bitnih sastanaka, uspešnih što je najvažnije. Ovo je još jedan znak transparentnost kada je poslovanje Telekoma u pitanju. Drugi deo sastanka  je bio u vezi naših problema poslovanja na Kosovu i Metohiji, jer kao što znate Kurtijeva administracija je pre Božićnih odmora nas napala, hoće da nam naplate milion evra kazne, ali veći problem od toga je taj što hoće da nam zabrane buduću ekspanziju na toj teritoriji, kaže Lučić pa dodaje:

– Sada smo snažnije krenuli u odbranu, jer ne želimo da nam neko uzme pare kako mu padne na pamet, da upadaju u naše centre i da se iživljavaju nad nama.

Telekom je deo Briselskog sporazuma na Kosovu i Metohiji, međutim, napadi od strane Kurtija su učestali i na svaki način pokušava da spreči normalno poslovanje i širenje Telekoma na KiM.

– Telekom je deo Briselskog sporazuma na Kosovu i Metohiji, imamo 250 zaposlenih i služimo 30 000 domaćinstava. Od kako je Kurtijeva administracija došla na čelo, mi njima konstantno smetamo, a Telekom je bitna stavka za opstanak Srba na KiM. Mi ćemo ovog puta pobediti, jer Kurtijeva administarcija ne da samo krši sporazum, već ruši i sopstvene zakone, ističe direktor Telekoma.

Pitanje o kome se takođe govorilo sa puno pažnje jeste treća licenca za koju se raspisivanje tendera apsolutno izbegava.

– Pomenuli smo i pitanje treće licence, pre deset godina je lcienca zapisana u sporazumu, trebao je tender da se raspiše, a oni i dalje drže dva operatera. Znaju da ako raspišu tender mi ćemo biti apsolutni pobednici, to je razlog izbegavanja. Rade sve samo samo da mi ne dođemo u situaciju da dobijemo tu licencu. Ono što je bitno, naišli smo na dobar prijem i iskreno se nadam da ćemo uz pomoć briselske i američke ambasade uspeti da sprečimo iživaljavanje nad našom kompanijom, poručuje Lučić.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VLADIMIR LUČIĆ ZA HAPPY TV: „Problem na KiM će biti uspešno rešen, krenuli smo u snažnu odbranu“”

  1. Koja odbrana koji bakrači, priznate su diplome, tablice, pozivni broj pasoši, neometani formiraju vojsku, od ranije imaju razne policijske strukture, preuzeli su celu teritoriju Kosmeta, i šta će se to kao braniti i odbraniti. Izadjite u javnost sa podatkom koliko Srbija otplaćuje kredita koji se odnose na Kosovo jer mi uporno tvrdimo da je to naša teritorija pa nam zato i rate kredita redovno dospevaju. Šta i koga više farbate

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter