Izvor: Kosovo Online
15.01.2024 u 11:43
0

VELIKE GUŽVE ISPRED POŠTE U GRAČANICI: Velika potražnja za turističkim vaučerima

U poštama na centralnom Kosovu jutros je počelo prijavljivanje za turističke vaučere u iznosu od 10.000 dinara, velika gužva ispred pošte u Gračanici. Broj prijava je, u međuvremenu, već dostigao 100.000.

Dragana Gigić iz Gornje Brnjice planira da vaučere iskoristi za odmor u Sijarinskoj banji.

VELIKA NAVALA ZA TURISTIČKE VAUČERE: Do 9 časova podneto 60.000 prijava

„Dosta znači, sve što država daje dobro dođe. Za nas ovde na Kosovu svaka pomoć je dobro došla. Ne treba puno od dokumentacije, prebivalište, lična karta, rezervacija gde planirate da odmarate i dokaz o primanjima ili iz Nacionalne službe za zapošljavanje ako niste zaposleno lice“, rekla je Gigić.

Slavica Popović iz Gračanica rekla je za Kosovo onlajn da nije bilo teško prikupiti traženu dokumentaciju.

„Mnogo znači, ali gužva je velika, pa ne znam. Razmišljam da odustanem, hladno je. Skoro dva sata čekamo, sporo ide. Predavala sam i prošle godine. Ova pomoć države mnogo znači, ovako možda ne bih išla u banju, ali sa vaučerima planiram“, rekla je Popović.

Smail Butić iz Livađa prvi put predaje za vaučere.

„Pomoć je značajna, nije baš malo 10.000 dinara“, rekao je Butić.

Na Kosovu ima 34 ekspoziture Pošte Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter