Izvor: Novosti
24.08.2021 u 07:10
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK 24. AVGUST: Očekuje se pad temperature, u nekim delovima zemlje pljuskovi i grmljavine

Danas se iznad većeg dela zemlje očekuje promenljivo oblačno i osetno svežije, na severu i zapadu mestimično s kišom, ponegde i s pljuskovima s grmljavinom, a na jugu i jugoistoku tokom čitavog dana pretežno sunčano i toplo, pokazuje najnovija vremenska prognoza.Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.

VAŽNO:

UŽASI NA KOSOVU NE PRESTAJU! Grupa Albanaca pretukla srpskog DEČAKA (12)

SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI: Mali podelio fotografije NAJLEPŠEG DELA BEOGRADA koji su sugrađani ranije IZBEGAVALI! (FOTO)

CIPRIJANI: Definitivno razmišljam o ulaganju u Beograd – imate sjajnog predsednika!

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Najniža temperatura od 13 do 17 stepeni, najviša od 22 na severozapadu do 31 na istoku i jugoistoku.U Beogradu takođe promenljivo oblačno i osetno svežije, povremeno s kišom i pljuskovima, uz mogućnost grmljavine.

Vetar slab i umeren, severni i severozapadni.

Najniža temperatura oko 17, najviša oko 23 stepena.

Narednih dana i dalje promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom i osetno svežije, osim na jugoistoku i istoku, gde će doći do pada temperature, ali će se i dalje zadržati toplo vreme, samo na severu u četvrtak uglavnom suvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter