Izvor:
18.03.2019 u 17:35
0

ZABRANA NA NEODREĐENO VREME: Premijer poručio da nema protesta Žutih prsluka u Parizu, Bordou i Tuluzu!

Francuski premijer Eduar Filip najavio je zabranu protesta ''Žutih prsluka'' na Jelisejskim poljima u Parizu i dva druga francuska grada nakon što su posle subotnjih nereda luksuzne prodavnice bile opljačkane i zapaljene.

Premijer Eduar Filip izjavio je da će se zabrana primenjivati na neodređeno vreme u delovima grada koji su bili "najviše pogođeni" u Parizu, Bordou i Tuluzu, gde se uništavanje događa otkako su u novembru počeli protesti pokreta Žutih prsluka, prenosi AP.

Filip je danas najavio nove bezbednosne mere nakon sastanka s francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i visokim bezbednosnim zvaničnicima, čiji je cilj da se izbegne ponavljanje subotnjeg nasilja, u kojem su demonstranti izazvali požare opasne po život, opljačkali luksuzne prodavnice i napali policiju oko Jelisejskih polja.

Izvor: Tanjug
Foto: Édouard Philippe/Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter