Izvor: telegraf.rs
11.03.2024 u 14:02
0

TUGA DO NEBA: Gimnazija u Pirotu se oprostila od Vaide (22), koja je poginula u udesu

Vaida je poginula kada se automobil u kom je bila prevrnuo u kanal

Vaida Šaćiri (22) poginula je u subotu u saobraćajnoj nesreći kod Proseka, na putu Niš-Pirot. On nje se oprašta porodica i najbliži prijatelji, ali se oglasila i Gimnazija u Pirotu, koju je Vaida pohađala.

„Sa velikom tugom i nevericom učenički i radni kolektiv Gimnazije Pirot, i njeno odeljenje IV1, oprašta se od Vaide Šaćiri, nekadašnje učenice generacija koja je maturirala juna 2020. godine. Svi saučestvujemo u bolu porodice. Ceo grad tuguje. Bila je divno dete, skromna, dobra, dostojanstvena i lepa kao anđeo. Život je ponekad toliko nepravedan“, navedeno je u objavi škole.

Uhapšena četvorica muškarca zbog nanošenja teških telesnih povreda

Vaida je sa teškim telesnim povredama opasnim po život primljena u bolnicu, ali je u operacionoj sali podlegla povredama.

Do nesreće je došlo kada je, iz još neutvrđenih razloga, vozilo „citroen“ sletelo sa kolovoza i prevrnulo se na bok u kanal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter