-2°C

Beograd

Photo: Youtube, Printscreen/kurti

Izvor: Kancelarija za KiM

KURTI ŽELI DA SRUŠI TEŠKO STEČENI MIR I STABILNOST U REGIONU: Ekstremnim potezima pokušava da vodi kampanju za lokalne izbore!

Jedina osoba koja se otvoreno zalaže za destabilizaciju prilika na Kosovu i Metohiji jeste Aljbin Kurti koji svojim neuračunljivim potezima hoće da sruši teško stečeni mir i stabilnost u regionu.

Kako to Aljbin Kurti planira da pregovara, dok na goloruki narod na severu pokrajine ide dugim cevima, oklopnim vozilima, snajperima i suzavcem?

PROČITAJTE JOŠDR MARKO ALEKSIĆ U EMISIJI"SAVETNIK": Spiralna hirurgija je veoma napredovala!

Zvanični Beograd je uvek isticao da je spreman na razgovor i dijalog, ali o kom dijalogu je reč dok Priština na naš narod drži uperene snajpere i duge cevi i dok mu se brutalno brani sloboda kretanja? Kompromis može da se postiže u razgovoru, ali ne i sa nasilničkom i agresorskom politikom Prištine, to neka svima bude jasno.

Jedini koji ima ogoljeni interes da izazove inicdente na severu Kosova i Metohije jeste Kurti koji je za šaku glasova spreman na sve. Prvo je pokušao da odloži izbore

pozivajući se na pandemiju koronavirusa. Kada mu to nije pošlo za rukom, pribegao je ovim ekstremnim potezima kojima pokušava da vodi kampanju za lokalne izbore.

PROČITAJTE JOŠSTIGLA DRVA ZA OGREV! Srbi sa severa KIM ostaju dosledni protestu!

Ali, prevario se Kurti, jer preko puta sebe nema lojalne Srbe kojima može da diriguje i koji će biti statisti u njegovoj predizbornoj kampanji, već narod koji je danonoćno spreman da mirnim sredstvima brani svoje pravo na normalan život, svoj ostanak i opstanak na ovim prostorima.

Protest i odgovor srpskog naroda na prelazima Jarinje i Brnjak nisu nikakva jednostrana akcija, već reakcija našeg naroda na protivpravne akcije Prištine koja 3077 dana otvoreno krši Briselski sporazum i sada hoće da zaustavi život na severu pokrajine.

Mi na to nikada nećemo pristati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad