Izvor: BSC happy portal
16.03.2023 u 13:20
0

PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON RAZGOVORA KOMESARKOM JOHANSON: „Srbija umnogome doprinela opštoj bezbednosti EU“! (FOTO)

Njegova poruka postala je viralna za nekoliko minuta.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao zahvalio je danas u razgovoru u Beogradu komesarki EU za unutrašnje poslove Ilvi Johanson na podršci i pomoći EU u upravlјanju migracijama, kao i na tome što su prepoznati napori Srbije u regulisanju migrantske krize.

PREDSEDNIK VUČIĆ OBRAĆA SE JAVNOSTI U 18 SATI: Na dnevnom redu dve ključne tematike za Srbiju!

„Srbija je od početka ozbilјno i odgovorno prihvatila svoj deo obaveza, čime je umnogome doprinela opštoj bezbednosti EU i njenih građana“, napisao je Vučić u objavi na Instagram profilu „buducnostsrbijeav“, uz fotografije sa sastanka.

Vučić je dodao da je sa komesarkom razgovara i o saradnji sa institucijama EU u pogledu usklađivanja viznog režima, borbi protiv organizovanog kriminala, kao i o statusu pristupnih pregovora Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter