Izvor: Kosovo online
16.12.2023 u 17:30
0

AMBASADOR SRBIJE U SAD JE PRVI: Marko Đurić glasao na izborima (VIDEO)

Ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić glasao je danas u Vašingtonu na vanrednim parlamentarnim izborima koji se sutra održavaju u Srbiji.

Đurić je ubacujući izborni listić u kutiju poželeo srećne izbore svima u Srbiji. Inače, na parlamentarnim izborima u Srbiji, zbog vremenske razlike, državljani Srbije koji žive u SAD, Kanadi, Portugaliji i Ujedinjenom Kraljevstvu izjašnjavali su se već danas.

RIK OBJAVIO: Konačan broj birača na izborima je 6.500.666

U Sjedinjenim Američkim Državama otvorena su tri biračka mesta – u Vašingtonu, Njujorku i Čikagu. Najviše registrovanih birača u SAD je u Čikagu – njih 539, u Njujorku je registrovano 335 birača, a u Vašingtonu 269. U Srbiji će sutra od 7 sati ujutru biti otvorena biračka mesta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter