Izvor: BSC Happy
08.02.2024 u 13:07
0

ANA BRNABIĆ O REZOLUCIJI U EP: „One dođu i prođu, ali jedno će večno ostati upamćeno“

Rezolucije dođu i prođu – nije ova prva, neće biti ni poslednja, ali će večno ostati zapisano da su u Srbiji postojale političke stranke i ljudi koji su sami tražili ukidanje suvereniteta sopstvene zemlje, izjavila je premijer Srbije Ana Brnabić.
Ona je to napisala na svom profilu na društvenoj mreži Iks, povodom današnjeg nastupa Marinike Tepić i Radomira Lazovića u Evropskom parlamentu, citirajući njihova obraćanja.

„Marinika Tepić: „Pozivam vas da podržite zahteve proevropske opozicije da se pošalje misija koja bi istražila sve te nepravilnosti i da se izdaju preporuke koje bi i vlast i opozicija morale da ispune“.
Radomir Lazović: „Ne želim da krijem, nama je drago zbog ovoga što se desilo, jer ovakvoj rezoluciji smo se nadali“, napisala je Brnabićeva.
Podsetimo, poslanici Evropskog parlamenta u Strazburu glasati su o rezoluciji o lokalnim i parlamentarnim izborima u Srbiji, a kojom se traži i međunarodna istraga oko glasanja. Za rezoluciju je glasao 461 evroposlanik, protiv su bila 53 poslanika, a 43 je bilo uzdržano.
U dokumentu se poziva na nezavisnu međunarodnu istragu o nepravilnostima na izborima koji su održani 17. decembra 2023. u Srbiji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter