Izvor: happbsc
12.03.2024 u 21:33
0

ANA BRNABIĆ: Srbija protiv nasilja stvara fašizam,SNS će uvek biti za glas naroda

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić izjavila je danas na konferenciji za novinare, povodom napada na dve aktivistkinje SNS, da tzv. Srbija protiv nasilja stvara fašizam i poručila da će SNS uvek biti protiv toga i zalagati se da prvu i poslednju reč ima narod.

KURTI OPSEDNUT VUČIĆEM: Petar Petković strah malog separatiste od uspeha Srbije

„To što oni promovišu je fašizam. Srpska napredna stranka će uvek da se usprotivi tome. I uvek će dići glas protiv fašizma, a za slobodnu, samostalnu, nezavisnu i pobedničku Srbiju, u kojoj prvu i poslednju reč ima naš narod. Ne ni Šider, ni Šenah, ni Rot, ni Viola fon Kramon, ni niko od koga oni svaki dan očekuju pomoć“, naglasila je Brnabićeva. Istakla je da Nenad Mitrović sa liste Srbija protiv nasilja kaže da, kada se namnoži mnogo komaraca, ljudi stave mrežu za komarce. „Ovde su se toliko namnožili komarci koji sisaju krv ovom narodu.

Ne postoji pasivan bojkot, moramo svi da se uključimo i da zaštitimo. Evo, svi se uključili. Evo danas im se priključio još jedan, napao je Slavicu sa leđa u centru grada. Kad vidite nekog iz Sombora, nekoga sa vojvođanskim naglaskom ili nekoga ko sa padežima loše barata, ne možete a da se ne pitate šta će on na Novom Beogradu“, rekla je Brnabićeva, citirajući Mitrovića. Kazala je da su opozicioni mediji direktno stvarali i podržavali stvaranje fašizma svojim izveštavanjem, kao i atmosfere linča, brutalnog nasilja. To je dovelo, dodaje, da je jedna žena bila napadnuta u nedelju na Banovom brdu, a druga danas u centru Beograda, na Terazijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter