Izvor: Tanjug
29.05.2023 u 14:46
0

BIVŠI GRADONAČELNIK OPŠTINE ZVEČAN PORUČIO: „Komandant KFOR-a za sever KIM uskoro dolazi na pregovore sa Srbima“

Bivši gradonačelnik opštine Zvečan Dragiša Milović preneo je danas okupljenim građanima da će komandant KFOR-a zadužen za sever KiM uskoro doći da pregovara sa Srbima i zamolio ih da pokažu jedinstvo i mir.

U LEPOSAVIĆU SRBI IZ SVEG GLASA „KOSOVO JE SRCE SRBIJE“: Građani okupljeni ispred opštine pokazali da se NE BOJE OKUPATORA(VIDEO)

Milović je rekao da je predstavnik američkog KFOR, sa kojim je prethodno razgovarano, rekao da građani „sačekaju oko sat vremena“ i da će doći komandant KFOR-a zadužen za sever da pregovara sa Srbima. Ispred zgrade opštine, okupljeni su pevali „Izađi mala“, „Srbija, Srbija“, „Tamo daleko“.

Okupljeni Srbi traže da se svi pripadnici specijalne policije povuku sa severa KiM i da albanski gradonačelnici ne ulaze i opštine. Zahtev KFOR je da se propuste dva vozila specijalne policije, koji se nalaze u okruženju građana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter