Izvor: Informer/BSC Happy
24.09.2023 u 17:29
9

„BOMBARDUJTE BEOGRAD ODMAH“: ALBANSKI LOBISTA OTVORENO POZVAO NA UNIŠTENJE SRBIJE!!! (FOTO)

Austrijski ekonomista Gunter Felinger, koji je poznat po tome da na društvenim mrežama često napada Srbiju i Rusiju, ovog puta je otišao korak dalje, sramno pozivajući na bombardovanje Beograda.

Naime, tzv. kosovska policija saopštila je jutros da je sinoć oko 2.30 došlo do pucnjave kod sela Banjska u kojoj su ranjena dva pripadnika kosovske policije, od kojih je jedan podlegao povredama.

Nakon toga se ovaj simpatizer Albanaca oglasio i rekao da pod hitno treba bombardovati Beograd, jer je, po njemu, Srbija započela rat u južnoj srpkoj pokrajini.

– U Banjskoj je počeo rat Srba protiv Kosova. Kao što sam upozoravao cele godine, Rusija i Srbija žele Južni front – sada je tu! Pozivam NATO da odmah pripremi intervenciju protiv Srbije. Bombardovanje Beograda odmah! – napisao je.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

9 thoughts on “„BOMBARDUJTE BEOGRAD ODMAH“: ALBANSKI LOBISTA OTVORENO POZVAO NA UNIŠTENJE SRBIJE!!! (FOTO)”

  1. Da se osnovala ZSO ne bi se desilo ovako nešto posle dugog, dugog i psihičkog i fizičkog maltretiranja Srba, prema tome kako kažu onI bombarduJte one koji nisu osnovali ZSO po Rezoluciji 1244 evo već 10 godina se to čeka ili bombardujte one koje su sve ovo i zakuvali neleglanim radnjama ne odobrenim od strane UN Sb .

    6
    0
    Odgovori
  2. Šta oće ovaj nacista pa svi znaju da je Kosovo oteto i da će biti vraćeno kad tad. Putin je u pravu treba pobiti sve naciste i netreba im dati da se oglase

    8
    0
    Odgovori
  3. Braćo kriminalci iz Austrija, pronađite ovog babuna pa mu objasnite kam se vezuju telci, što bi rekli Nišlije,.Ovakve džukelizme može da izbaci iz sebe samo čist nacista ,a naši su znali kako se oni dovode u red .Smrdi na, ne miruje,nemoj ja da obujem čizme!,!!!,

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter