Izvor: BSC happy portal
21.02.2023 u 09:39
0

BRNABIĆEVA NA HAPPY TV RASVETLJUJE SVE SVIREPE LAŽI TAJKUNSKIH MEDIJA: „Ričard Grenel nije plaćen od strane Vlade Republike Srbije za bilo kakvo lobiranje…“

Premijerka je donela i dokazni materijal koji je sve argumentovala.

Gošća emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji bila je predsednica Vlade Srbije – Ana Brnabić koja je tokom ovog medijskog istupanja govorila o krucijalnim tematikama koje okupiraju čitavu naciju, a po globalnu političku situaciju koja može imati višestruke negativne posledice po našu državu, akcentuju napade na Aleksandra Vučića od strane pojedinih opozicionih medija.

PREMIJERKA BRNABIĆ PORUČILA: Vlada Srbije u Dubaiju predstavljena kao jedna od najinovativnijih

  • Došla sam danas na vaš poziv da bih pokazala još neke papire koji se tiču svih isplata inostranstvu, u doba dok je predsednik Vlade Republike Srbije bio Aleksandar Vučić. 2014., 2015., 2016., 2017. sam ja postala predsednica Vlade, izveštaje iz tog perioda mogu da pokažem takođe. Želim da odgovorim na brutalne laži, ovo je samo jedna u nizu u laži o tome šta radi Aleksandar Vučić. Kao ta da je 2016. godine kada je bio predsednik Vlade fondaciji Hilari Klinton je isplatio 2 miliona dolara. Ta laž je potekla iz nekih medija iz Crne Gore, a posle vidimo da lažne patriote preuzimaju te stvari i šire laže, pokušavajući da obmanu građane i naciju, misleći da će time da destabilizuju Srbiju time što će pokušati lažima da oslabe predsednika Vućića. On o tome nije želeo da govori. Zamolila sam prošle nedelje Generalni Sekretarijat Vlade Srbije da mi izvuku sve uplate inostranstvu iz perioda od 2014. do 2015. godine. Ričard Grenel nije plaćen od strane Vlade Republike Srbije, kao i  ni od koga u Srbiji za bilo kakvo lobiranje. Velika je sramota to što rade tajkunski mediji i političari iz opozicije – rekla je i nastavila u istom maniru:

 

  • Reč je o čoveku je prvi put kao visoki američki zvaničnik pokazao razumevanje za stavove Republike Srbije i položaj Srba na Kosovu i Metohiji, bez toga da se odrekao zvanične američke politike, a to je da oni priznaju i podržavaju nezavisnost takozvane Republike Kosovo. Najobjektivnije je rekao da je Srbija faktor stabilnosti i da se predsednik Aleksandar Vučić bori za mir i stabilnost, regionalnu povezanost i regionalnu saradnju , a da su  faktor nestabilnosti i destrukcije Aljbin Kurti i zvaničnici u Prištini. Samo zbog toga je valjda zaslužio da govore da je on plaćen i da radi za Beograd, time nanoseći nemerljivu štetu našoj zemlji. Sutra ko god bude želeo da bude objektivan a dolazi iz zemalja koje su proponenti nezavisnosti Kosova, može da kaže – bolje da se tu ne petljam, jer me politički koriste i govore da lobiram za njih. To je ono što radi politička opozicija, nanose štetu našoj borbi za Srbe na Kosovu. Optužba za fondaciju Hilari Klinton stigla je i od Milice Đurđević Stamenkovski – Milice Zavetnice koja je u Skupštini rekla da je Vučić tada kao premijer izdejstvovao da se spomenutoj fondaciju uplati 2 miliona dolara. Veoma je lako proverljivo, tada nismo imali značajna devizna plaćanja, 2014. godine, sve ću vam reći do detalja. Važno mi je da građani vide koliko smo transparenti i da nemamo šta da krijemo. Te 2014. godine preko Narodne banke Srbije izvršen je  promet u iznosu od samo milion i trista trisedetšest evra. 96, 6 posto je uplaćeno u inostranstvo. To je pomoć Republici Srpskoj, predlog predsednika Vučića kako bi izrazio saosećanje tokom elementarnih nepogode poplava – objasnila je Brnabićeva između ostalog tokom javnog istupanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter