Izvor: BSC Happy
07.10.2023 u 09:09
0

ĐURIĆ NA SASTANKU SA SENATORIMA I ČLANOVIMA AMERIČKOG KONGRESA: Razgovor o tragičnim događajima na KiM

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić sastao se sa senatorima, članovima američkog Kongresa i ''drugim relevantnim sagovornicima''.

“Ove nedelje smo imali niz sastanaka u američkom Kongresu sa brojnim senatorima, članovima Predstavničkog doma i drugim relevantnim sagovornicima“, napisao je Đurić na svom nalogu na platformi Iks.

NEČUVENA UCENA PRIŠTINE! Vljosa Osmani pozvala Španiju da usvoji mere protiv Srbije
Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić razgovarao je sa republikanskim senatorom Stivom Dejnsom, kojeg je obavestio o događajima u Banjskoj 24. septembra, ističući da koreni tog incidenta leže u teroru nad Srbima, koji se sprovodi od dolaska Aljbina Kurtija na vlast u Prištini.

“Na slici je sastanak sa senatorom Stivom Dejnsom, tokom kojeg smo savetnik premijerke Ane Brnabić, gospodin Nikola Stojanović i ja upoznali senatora sa tragičnim događajima koji su se desili na severu Kosova i Metohije 24. septembra, čiji koreni leže u tekućem teroru protiv Srba koji se sprovodi od kada je Kurti došao na vlast“, napisao je Đurić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter