Izvor: HappyBSC
29.09.2022 u 20:34
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HAPPY“: „Ukrajina je postala sada paradigma te nadmoćne Evrope, dozvoljeno je sve što rade!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na televiziji Hepi ove večeri bilo je reči o delimičnoJ mobilizaciji, referendumu, ali trenutnom stanju na frontu, s obzirom na to da je danas poginulo tridesetoro ljudi – izbeglica u koloni tokom ukrajinskog granatiranja.

„Rusija je zemlja koja je nastala kroz borbu za slobodu“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY

Na ove krucijalne tematike govorili su stručnjaci Đorđe Aničić – oficir RV i PVO, prof. doktor Branislav Ristivojević i novinar Dragan Vujičić.

     – Pitanje je u kom su se delu kretale kolone izbeglica, vraćali su se sa glasanja. Nema opravdanja kada pogine toliko ljudi, to je vid odmazde i pokušaj da se zastraši stanovništvo. Glasanje je bilo do 27. septembra, ako se ne varam. Mobilizacija koja je proglašena je davno prevaziđena, a prognoza je da će biti mobilisano oko milion ljudi. Došlo je do toga da je pojedinim vojnicima istekao ugovor od 3 godine, pa je bilo potrebno još ljudi. Ove dodatne snage će u novoj fazi rata će biti upotrebljene. Poklopio se sve sa ovim referendumom istakao je Aničič, a potom je svoj sud dao i Vujičić. 

       Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

    Ovo je klasični ratni zločin, tu nema nikakve dileme, vatra je navođena, to je jedan u nizu zločina tokom rata, vojska ima blagoslov za to. Oni su pod teritorijalnom ingerencijom Nemačke, Ukrajina je postala sada paradigma te nadmoćne Evrope, dozvoljeno je sve što rade. Sve su to ratni zločini objasNio je, a potom se nadovezao i Ristivojević. 

Međunarodno ratno pravo počiva na važnom načelu, razlikovanja boraca od neboraca, svaki komandat jedinice koji je u dilemi, on mora da zaustavi svoje dejstvo dok se uveri. Toliko imaju bespilotnih letelica ima, a da nisu mogli da utvrde u čemu se radi. Ovo je čista osveta civila. S obzirom na to kakvu tradiciju imaju, ovo se može očekivati i dalje – istakao je profesor na Hepi televiziji. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter