Izvor: BSC HAPPY/KOSOVO ONLINE
12.08.2023 u 16:50
0

HARADINAJ NIKAD OŠTRIJI: Ne verujte prevarantu Aljbinu Kurtiju!

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj poručio je Albancima u Severnoj Makedoniji da ne bi trebalo da veruju „prevarantu Albinu Kurtiju”

Haradinaj je tako reagovao na obraćanje Kurtija tokom jučerašnje posete Tetovu, gde je rekao da je put Prizren-Tetovo, kao regionalni projekat veoma važan i da doprinosi razvoju i Kosova i Severne Makedonije.

Haradinaj je na Fejsbuku naveo da su na Kosovu blokirani svi putevi i projekti.

HARADINAJ BESAN NA KURTIJA: „Zabio nam je nož u leđa tamo gde najviše boli“

„Ne verujte prevarantu Aljbinu Kurtiju. Na Kosovu su blokirani svi putevi i projekti, uključujući i Plavski put. Pošto više ne može da laže građane Kosova, došao je da prevari vas, pričajući o putu Tetovo – Prizren. Isto je pokušao i u Albaniji, ali mu nisu poverovali i oterali su ga. Nemojte da nasedate na njegove trikove“, napisao je Haradinaj na Fejsbuku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter