Izvor: Tanjug
30.01.2023 u 18:22
0

ISTINA JE, KOSOVO JE OTETO OD SRBIJE! Dačić pozdravlja stav Milanovića

Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je ranije danas u Petrinji da je Kosovo oteto od Srbije.

Istina je to što je rekao predsednik Hrvatske Zoran Milanović da je Kosovo i Metohija oteto od Srbije na silu i nezakonito, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

– Na slučaju Srbije najgrublje je pogaženo međunarodno pravo u koje se svi zaklinju. Na Kosovu i Metohiji srušen je međunarodni poredak u kome je suverenost država nedodirljiva, a granice nepromenljive – rekao je Dačić i dodao da ne ulazi u to da li Milanović ima unutrašnje političke razloge da ovako govori o Srbiji i o Kosovu i Metohiji, ali da je to stav šefa države članice Evropske unije i NATO, koji on pozdravlja.

ZORAN MILANOVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: „Kosovo je oteto od Srbije, uzeli smo ga“

– Pozdravljam ga kao principijelni stav u pravcu poštovanja međunarodnog prava, koje garantuje nepovredivost suvereniteta i teritorijalnog integriteta svake države – rekao je Dačić.

Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je ranije danas u Petrinji da je Kosovo oteto od Srbije.

– To smo uradili mi i međunarodna zajednica – naveo je on u razgovoru sa novinarima govoreći o ratu u Ukrajini i sličnostima između Krima i Kosova i Metohije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter