Izvor: BSC HAPPY
17.05.2023 u 15:23
0

JEDINSTVO NARODA U VREMENIMA VELIKIH ISKUŠENJA STUB OČUVANJA DRŽAVE: Predsednik Vučić sa patrijarhom o pitanjima od sudbinskog značaja za Srbiju (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas na ručku patrijarha srpskog Porfirija i Sveti arhijerejski Sabor SPC.

PREMIJERKA ZA BSC HAPPY PORTAL O DOJAVALJENIM BOMBAMA: „Deca su BEZBEDNA, u toku je orkestrirani HIBRIDNI RAT protiv Srbije“ VIDEO

– Sa Njegovom svetošću patrijarhom Porfirijem i episkopima SPC razgovarao sam o svim pitanjima od sudbinskog značaja za naš narod i zemlju, kao i o teškoćama koje nam predstoje na međunarodnom političkom planu, pogotovo po pitanju Kosova i Metohije.

Kao i uvek, sa pažnjom sam saslušao mišljenje patrijarha i uvaženih episkopa, sa kojima sam se saglasio da je jedinstvo naroda, pogotovo u vremenima velikih iskušenja, stub očuvanja države i nacionalnih interesa Srbije, kao i da Crkva, kao jedna od najvažnijih institucija naše zemlje, ima izuzetnu ulogu u očuvanju tog jedinstva-poručio je predsednik na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter