Izvor: HAPPY BSC
16.12.2022 u 22:33
0

MILOŠ LABAN U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Solana je bio američki agent-spavač aktiviran za rat u Jugoslaviji“

 Gost emisije „Aktuelnosti“ na Happy televiziji bio je profesor doktor Miloš Laban.

On je komentarisao zapadnu propagandnu priču da je Rusija navodno „uplela prste“ u terorističke aktivnosti širom Evrope. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Laban je napomenuo da bi trebalo prvo da razjasnimo koja je politička pozadina takve propagande. 

– Pogledajte komparaciju sa vremenom odmah nakon Drugog svetskog rata kada su socijalističke i komunističke partije dolazile na vlast u Evropi. Tada su američke službe ubacivale agente, spavače u te partije. Jedan od primera je i političar Havijar Solana. On je rođen iz braka britanke i Španca. Školovao se u Americi. Tamo je bio uhapšen zbog antiratnih demonstracija u vezi sa vijetnamskim ratom. Potom je bio ucenjen i tada je počeo da radi za američku službu.  Kada se vratio u Španiju napisao je čak i  knjigu „Sto razloga zašto ne biti član NATO-a“. Međutim, kada im je to bilo potrebno, Solana je aktiviran. Tako je komandovao i napadom na Jugoslaviju. Taj napad je svakako bio teroristički akt. Mi nikoga nismo ugrozili. Čim ojača desnica u Evropi, odmah se izmišljaju neki teroristi- kazao je Laban. 

Laban se osvrnuo i na terorističke napade koji su se nedavno dogodili u Turskoj i za koje tvrdi da su posredno delo Amerike. 

– Erdogan zna da iza svega stoji SAD. Turska je suverena zemlja i taj problem nije došao iz same zemlje, već spolja. Iza terorstičkih akata vidimo njihove potpise. Ako govorimo o sponzoru terorizma to nikako  nije Rusija. To je duboka američka država-poručio je Laban. 

Laban govori i o cenzuri ruskih medija u Ukrajini. On napominje da Zelenski može da govori šta god želi i da se to prihvata „milo za drago“. 

– Ukrajina nema ni dan danas električnu energiju. Bez struje nema ni pumpe za vodu. Veliki Kijev nema vodu.  Ceo grad je bez struje i dalje. Stanovništvo,  htelo ili ne,  mora da napušta velike gradove. Na taj način će ruska vojska moći mnogo lakše da kontroliše te teritorije bez civilnih žrtava- kaže Laban. 

Laban smatra da mnoge zemlje takođe pretenduju da povrate svoje teritorije od Ukrajine. 

-Ukrajina će se rasparčati. Deo će tražiti Poljaci, deo Mađari i naravno Rusija. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter