Izvor: HappyBSC
26.12.2022 u 20:58
0

MINA ZIROJEVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Zelenski mora da razmisli o diplomatskim pregovorima jer ovo ne ide na ruku Ukrajincima!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o najnovijem izveštaju generala Igora Konašenkova koji je na svrsishodan način dočarao tok specijalne vojne operacije, trenutnom stanju na frontu, ali i rekapitulaciji proteklog perioda koji nije doneo značajne – strateške poduhvate.

„Ko sa đavolom tikve sadi, na kraju dobije ono što hoće“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY

Na ove krucijalne tematike je pored pukovnika Dragana Krsmanovića i Milorada Đošića  govorila i Mina Zirojević„Institut za uporedno pravo“ koja se tokom medijskog istupanja na Hepi televiziji osvrnula pisanjeInternešnal tajms – a“ koji je nedavno napravio konciznu analizu s fronta, akcentujući delovanje Ruske federacije.

– Oni su pohvalili delovanje novog generala koji je ispravio neke greške iz prošlosti. Zajedno sa Vašington postom daju neku veoma racionalnu i kritičku analizu. Kritikovali su ukrajinsku vojsku da imaju dosta gubitaka, da nemaju naoružanja i da sve ovo što su Amerikanci obećali da će dati njihovoj vojsci da to nije dovoljno i da nije ono što im treba. Sa druge strane su dali neke procene da Rusi nešto čekaju, pokušavaju da naprave neku liniju sa koje će krenuti u veliku ofanzivu – istakla je i dodala:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zajedno sa ovim razgovorima u vezi sa Belorusijom i idejom da Putin ove godine nije održao govor pred narodom već je rekao da će biti mesec dana kasnije. On će tada imati neke nove stvari da izjavi narodu. Na taj način će se bolje predstaviti rat u Ukrajini koji za sada izgleda kao da jedna i druga strana hoće da pregovaraju. U svim njihovim novinama –zapadnim, rečeno je da Zelenski mora da razmisli o diplomatskim pregovorima jer ovo ne ide na ruku Ukrajincima – objasnila je Mina Zirojević tokom javnog istupanja. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter