Izvor: HappyBSC
26.12.2022 u 20:43
0

PUKOVNIK KRSMANOVIĆ ZA EMISIJU „AKTUELNOSTI“: „U ovom trenutku Rusi imaju vatrenu nadmoć, oni su ti koji diktiraju tempo!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o najnovijem izveštaju generala Igora Konašenkova koji je na svrsishodan način dočarao tok specijalne vojne operacije, trenutnom stanju na frontu, ali i rekapitulaciji proteklog perioda koji nije doneo značajne – strateške poduhvate.

Srđan Perišić u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY: „Kada će SAD da odu iz Evrope? Pa možda i ovaj globalni sukob rešava to pitanje!“

Na ove krucijalne tematike je pored Mine Zirojević„Institut za uporedno pravo“, Milorada Đošića – pukovnika, govorio je i pukovnik Dragan Krsmanović koji se tokom medijskog istupanja na Hepi televiziji osvrnuo na uništavanje osmatračnice – i dejstva sa fronta, kao i moguću efektivnu prednost.

–     –  Ovo je međusobno povezano sa mogućnom većom ofanzivom koja nas očekuje. Ove scene koje gledamo su one iz neposrednog dodira, gde su u bliskom kontaktu, gde se razmenjuje artiljerijska vatra, gde jedni druge pokušavaju da iscrpe tim vatrenim talasima. Obe strane se nadaju da će na taj način da iscrpe protivnika i da umanje njegovu ofanzivnu moć, ali i time prisiliti da napusti položaj. U ovom trenutku Rusi imaju tu vatrenu nadmoć, oni su ti koji diktiraju tempo. Mislim da to ne može rešiti sudbinu rata. Pripadam onima koji veruju da sudbinu ovog celog rata mora rešiti jedna velika ofanziva koja dolazi. Koliko vidimo svi se pitaju gde su od 120 do 150 hiljada mobilisanih ruskih rezervista, kad će se oni pojaviti na frontu. Deo je otišao da popuni te neke praznine na frontu, da popuni druge linije, da osigura linije snabdevanja, takva je trenutna situacija, a svi očekuju da se pojave te snage. Procenjujem da je upravo dug period koji je za njihovo obučavanje, to je za ljude koji su već bili u vojsci – rekao i nastavio: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

R   –  Rusi pokušavaju da formiraju takvu strategiju i grupaciju koja će biti prosto nezadrživa u svom u svom napadu. Bez obzira na tih trideset hiljada svojih vojnika koji se nalaze na Zapadu na obuci i možda desetak hiljada tih prikrivenih dobrovoljaca koji mogu biti uključeni, to će biti potpuno nedovoljno da spreči tu jednu ofanzivu koju očekujem u narednom periodu. Bez nje je nemoguće privesti rat kraju. Trenutno je takvo stanje da nijedna ni druga strana ne mogu ući u pregovore sa dobrom namerom da ih privedu kraju s obzirom na to da se svi nadaju da rezultat rata mora biti u njihovu korist – dočarao je svoje izglede specijalne vojne operacije pukovnik Krsmanović. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter