Izvor: BSC HAPPY
28.03.2023 u 16:52
0

MINISTAR VUČEVIĆ SA AMBASADOROM BELORUSIJE: Sastanak radi unapređenja i razvoja dalje saradnje

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa ambasadorom Republike Belorusije u Republici Srbiji Valerijem Briljovim.

Tokom današnjeg sastanka, ministar Vučević istakao je da Srbija vodi balansiranu politiku odbrane i neprestano radi na unapređenju i daljem razvoju odnosa u oblasti odbrane sa svim državama i međunarodnim organizacijama u skladu sa definisanim nacionalnim interesima. On je podvukao da je dugoročno strateško opredeljenje Srbije da zadrži status vojno neutralne države, bez članstva u bilo kojoj od postojećih vojno-političkih organizacija.

MINISTAR VUČEVIĆ PORUČIO: „Srbija mora da ostane za pregovaračkim stolom jer bi sve drugo išlo na ruku Kurtiju““

Ministar odbrane naglasio je da je očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta  Srbije jedan od najvažnijih nacionalnih interesa, te zahvalio na stalnoj podršci koju Belorusija, po tom pitanju, pruža našoj zemlji.

Ambasador Briljov zahvalio je ministru Vučeviću na današnjem prijemu i prilici da razgovaraju o saradnji između dve zemlje. On je izrazio očekivanje da će se nastaviti sa unapređenjem ukupnih odnosa dveju zemalja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter