Izvor: Kosovo Online
08.12.2022 u 13:51
0

NAPETO U VELIKOJ HOČI: Stigao kamion sa cisternom da zapleni srpsko vino, sin domaćina preti da će skočiti sa krova (VIDEO)

U Velikoj Hoči trenutno je veoma napeto zbog pokušaja kosovske carine da zapleni veliku količinu vina porodice Petrović. Veliki broj meštana je na ulici, pripadnici specijalne policijske jedinice su ispred kuće, Srđan Petrović se vezao za banderu u znak protesta, a njegov sin se popeo na krov od kuće i preti da će skočiti.

„JASNO JE DA KURTI ŽELI INCIDENTE, ROSU DOLAZI ZA SAT VREMENA!“ Petković o situaciji u Velikoj Hoči

Veliki broj meštana se okupio u znak podrške porodici Petrović i vrlo je dramatično od ranih jutarnjih sati.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Okupljeni ljudi pokušavaju da ubede kosovske policajce da odustanu od zaplene vina iz vinice Petrovića.

Kosovska carina je jutros saopštila da je tokom provere u Velikoj Hoči u Orahovcu, otkrila da se alkoholna pića prodaju neovlašćeno i da su zbog toga doneli odluku o zapleni 42.000 litara alkoholnog pića, prenose mediji. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter