Izvor: BSC Happy
18.12.2023 u 08:55
0

„NAŠ POSAO JE UVEK BIO I OSTAĆE BORBA ZA SRBIJU“: Predsednik Vučić sumirao nedelju za nama (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sumirao nedelju za nama.

Predsednik Vučić je podsetio na aktivnosti koje je imao u ovih sedam dana.

PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO: “Vodićemo politiku stabilnosti i odgovornosti”

– Znamo šta smo uradili u prethodnom periodu, kao i koliko nas teško vreme tek očekuje. Naš posao je uvek bio i ostaće borba za Srbiju i za sve ono što smo obećali. Ostalo je da uradimo još mnogo toga za naš narod i našu zemlju. Za budućnost Srbije je najvažnije da menjamo sebe, da radimo mnogo više nego ranije i pokažemo ljudima da smo čuli njihov glas, napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

– Težak period je pred nama, ali ćemo nastaviti naš evropski put, nastaviti da razgovaramo i pravimo teške ustupke, ali da uvek čuvamo i razvijamo našu državu. Da Srbija ide napred, bez stajanja, dodao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter