Izvor: Sputnik Srbija
10.11.2022 u 11:23
0

NOVOIZABRANI SENATOR DŽONSON „Kurti operiše pod pretpostavkom da Albanci imaju bezrezervnu podršku Amerike, ali to nije tako!“

Novoizabrani senator republikanac Ron Džonson izjavio je da premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti operiše pod pretpostavkom da Albanci na Kosovu imaju bezrezervnu podršku Amerike.

– Kurti operiše pod pretpostavkom da Albanci na Kosovu imaju bezrezervnu podršku Amerike, i da Amerika ne voli Srbe, što njemu dozvoljava da radi šta god hoće, ali to nije tako – rekao je senator Džonson.

Džonson je to rekao tokom kampanje, kada se u jednom od svojih govora dotakao i aktuelne situacije na Kosovu.

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg razgovarao je telefonom sa predsednikom Vučićem i Aljbinom Kurtijem: Evo šta je poručio!

Džonson, koji je, na osnovu do sad prebrojanih glasova, obezbedio mesto u Senatu je trijumfovao u državi Viskonsin, a pobedu su mu pre svega doneli „srpski glasovi“.

U dva ključna okruga u Viskonsinu je 22.000 Amerikanaca srpskog porekla glasalo za Džonsona, a tokom kampanje dotakao i aktuelne situacije na Kosovu, pa je tako na jednom predizbornom skupu naveo:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter