Izvor: HAPPY BSC
08.01.2023 u 15:01
0

OGLASIO SE DIREKTOR KANCELARIJE ZA KiM: „Srbi okupljeni u Štrpcu pokazali kako se voli i brani svoja država Srbija“

Srbi u Štrpcu pokazali kako se voli i brani svoja država

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković poručio je da su Srbi okupljeni danas u Štrpcu pokazali kako se voli i brani svoja država.

– Srbi su danas u Štrpcu na veličanstvenom i mirnom skupu srpskog jedinstva i sloge pokazali kako 7.000 srca kuca kao jedno za Stefana i Miloša, za sve naše proganjane i nevino pritvorene, za državu Srbiju, a protiv Kurtijevog terora! Tako se brani i voli svoja država – napisao je Petković na društvenim mrežama.

SRBI POSLALI PORUKU MIRA IZ ŠTRPCA: Nadležne institucije moraju da zaštite srpsku decu

– U istom danu, na drugi dan Božića su Dveri, Jeremićevci i druge lažne patriote okupili 43 svoja predstavnika da na ovaj sveti dan blate svoju državu, da napadaju predsednika Aleksandra Vučića, da napadaju svoj narod čemu su se najviše obradovali Kurtijevi mediji u Prištini. Da im je iole stalo do Srbije i srpskog naroda, danas bi bili u Štrpcu! – poručio je on.

Срби су данас у Штрпцу на величанственом и мирном скупу српског јединства и слоге показали како 7.000 срца куца као…

Posted by Др Петар Петковић on Sunday, January 8, 2023

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter