Izvor: Tanjug
10.06.2023 u 10:10
0

PETKOVIĆ PORUČIO: „Gašić će i dalje imati punu podršku Kancelarije i države Srbije“

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković istakao je da se navršilo dve godine otkako se Dragica Gašić vratila u rodnu Đakovicu i poručio da će Kancelarija za KiM i država Srbija nastaviti da joj pružaju punu podršku, kao što to čine od prvog dana.

PETKOVIĆ PORUČIO: „Objavljivanjem spiskova za odstrel Kurti obznanio fašistički karakter svoje vlade“

„Danas se navršilo tačno dve godine kako se naša heroina Dragica Gašić vratila u rodnu Đakovicu. U čast ovog malog jubileja i njene velike pobede želeli smo da joj priredimo malo iznenađenje i obradujemo prigodnim znakom pažnje, koji su joj uručili naši predstavnici na terenu“, naveo je u petak Petković na Fejsbuku, gde je objavio i fotografije sa Gašić na kojima se vidi kako prima cveće i poklon.

Petković je istakao da je Gašić, za prethodne dve godine, prebrodila mnogo toga, da su želeli da je zaplaše i proteraju, i da joj Albanci i dalje ne dozvoljavaju da kupi hleb, ali su, kako je podvukao, njena snaga i odlučnost da ostane i opstane na svome bili jači od svake mržnje.

„Na tom putu, od prvog dana imala je punu podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju i svoje države Srbije i tako će biti i nadalje jer samo zajedno možemo da odgovorimo svim izazovima“, zaključio je Petković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter