Izvor: Tanjug
09.06.2023 u 21:43
0

KOSOVSKA POLICIJA POKUŠALA DA PREVARI KFOR: KAMUFLIRALI „MINISTRA“ kako bi ušao u zgradu opštine LEPOSAVIĆ

Ministar infrastrukture privremenih prištinskih institucija Ljiburn Aliju zaustavljen je danas u pokušaju da poseti zgradu opštine u Leposaviću, gde je planirao da se sastane sa gradonačelnikom Ljuljzimom Hetemijem.

Kako prenosi Reporteri, pozivajući se na T7, komandat Kfor-a nije pustio Alijua da uđe u zgradu opštine kako bi izbegao moguće napetosti sa okupljenim demonstrantima.

Takozvana specijalna jedinica kosovske policije pokrenula je operativni plan za posetu Alijua opštini Leposavić, koji je, u načelu, podrazumevao kamuflažu ministra, ali ga je Kfor, ipak, vratio.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „UJEDINIĆE SE PRAVOSLAVNI I MUSLIMANSKI SVET U BORBI PROTIV POŠASTI SA ZAPADA, TO JE PROROČANSTVO IZ 14. VEKA“

Vojnici američkog KFOR-a, koji obezbeđuju prilaz sedištu opštine, noćas su u potpunosti uklonili žilet-žicu koju su postavili pre desetak dana, kada je albanski gradonačelnik Ljuljzim Peci nasilno ušao u zgradu, uz pomoć pripadnika tzv. kosovske policije i njenih specijalaca. Ispred sedišta te najsevernije opštine na Kosovu i Metohiji ipak je ostala metalna ograda na koju su lokalni Srbi postavili srpske zastave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter