Izvor: Kurir.rs
21.12.2023 u 15:46
1

PONOVO TERORIŠU: Kurtijeva policija UPALA U LEPOSAVIĆ

Pripadnici tzv. Kosovske policije danas oko 14 sati upali su u magacin u privatnom vlasništvu u Leposaviću.

U toku je pretres, a nekoliko lica u civilu nalaze se u blizini magacina koji pripada privredniku iz Leposavića.

U sklopu magacina nalazi se i market „Tomović“, a ispred lokala parkirano je nekoliko policijskih džipova.

MRAČNA NAMERA DIKTATORA KURTIJA: Evo zašto je OKUPACIONA POLICIJA upala ponovo u BANJSKU!

Prema rečima zamenika tzv. Kosovske policije za region Sever Vetona Eljšanija pretres koji je u toku je u vezi sa proverom robe.

– Zbog sumnje da se u magacinu nalazi roba koja je krijumčarena iz Srbije u toku je pretres tog objekta. Takozvana Kosovska policija pruža asistenciju pripadnicima carinske službe gde se proverava da li u magacinu ima robe koja nema validne papire – rekao je Eljšani.

Pre dva dana, pripadnici tzv. Kosovske policije upali su u hotel i banjski kompleks „Rajska banja“ u mestu Banjska u opštini Zvečan i isterali radnike, a Kosovska agencija za privatizaciju preuzela je upravu nad kompleksom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PONOVO TERORIŠU: Kurtijeva policija UPALA U LEPOSAVIĆ”

  1. Ništa večno nije – pogotovu okupacija, Big kaže “ Možeš da radiŝ šta hoćeš ali ne onolko dugo koliko ti hoćeš“ Vrlo brzo će im Gospod Slomiti silu njihovu. i videćemo leđa i ovima!
    Slava i Hvala Svemilosnom i Samilosnom, Svemogućem Bogu!
    AMIN!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter