Izvor: BSC happy portal
25.05.2023 u 10:54
0

KRUCIJALNI RAZGOVORI: Predsednik Vučić se zahvalio senatorima Marfiju i Pitersu na podršci dijalogu sa Prištinom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas američke senatore Krisa Marfija i Garija Pitersa kojima je, u otvorenom razgovoru, zahvalio na angažovanju u podršci dijalogu sa Prištinom.

BIĆE KAŽNJENI: Vučić dao obećanje porodicama nastradalih u MASAKRIMA

„Istakao sam da je prioritet formiranje Zajednice srpskih opština, kao i da ćemo nastaviti da insistiramo na isključivoj primeni rešenja o ZSO kako je to predviđeno Briselskim sporazumom“, naveo je predsednik Srbije na Instagram profilu „buducnostsrbijeav“.

Tanjug/Zoran Žestić

On je dodao da su razgovarali i o brojnim drugim pitanjima od interesa za dve zemlje.

„Ponovio sam opredeljenost Srbije da nastavi da razvija odnose sa SAD na osnovama međusobnog poštovanja i razumevanja“, istakao je Vučić. Marfi je demokratski senator iz Konektikata, a Piters demokrata iz Mičigena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter